Tandprotetikeren i Hørsholm fejrer 25 års jubilæum.

Hørsholms lokale specialister i tandproteser, Mia og Claus Bergerling, kan med deres virksomhed, Hovedgaden 55 C i Hørsholm, fejre 25 års jubilæum 20. november 2020.

Mia og Claus Bergerling kan se tilbage på 25 år med spændende virksomhedsudvikling.  Grundstenen til virksomheden blev egentlig lagt, da parret i sin tid fandt sammen medens de begge studerende på Tandlægeskolen i Aarhus.

Studiet til klinisk tandtekniker afsluttedes i 1995, og allerede samme år startede de klinikken op i Hørsholm. Som de første ude fra købte de sig ind i Tandprotetikeren med egen klinik i Hørsholm, og siden er det gået stærkt med etablering af flere afdelinger; enten drevet på egen hånd eller i samarbejde med partnere.

Klinikken i Hørsholm har fra starten udviklet sig stabilt med god kontakt til et stort lokalt og trofast kundegrundlag. Samtidig etableredes et godt samarbejde med lokale tandlæger med stor synergieffekt til følge. Gennem alle årene har højt serviceniveau og høj produktkvalitet været kendetegnende for klinikken i Hørsholm.

Her har Mia og Claus Bergerling aldrig gået på kompromis, og virksomheden er da også certificeret efter ISO 9001, der garanterer høj kvalitet for service og produkter. Tilfældigt er det ikke, at Claus og Mias klinik i 2014 blev udnævnt som den bedste blandt Tandprotetikerens mange klinikker.

Mia og Claus Bergerling har været hele udviklingen igennem fra tiden, hvor man tog fysiske aftryk af tænderne, når man skulle fremstille proteser og til i dag, hvor digitale teknikker tager over i fremstillingsprocessen. Klinikken i Hørsholm har i en årrække været foregangs-klinik i den digitale udvikling således, at den i dag er en af Danmarks førende klinikker inden for protesefremstilling. Klinikken bruger som en af de første herhjemme en særlig teknik hvor proteserne, på baggrund af affotograferinger af munden, 3D-printes med det resultat, at proteserne opnår en ekstrem høj grad af præcision til glæde for patienten, der vil opleve en fuldstændig naturtro protese uden gener.

Med den nye teknik undgår patienten en række fysiske indgreb i munden, en langt hurtigere proces med færre besøg hos Tandprotetikeren og som sagt en protese med ekstrem god pasform. Den nye forbedrede teknik og større grad af specialisering gør, at mange tandlæger ser stor fordel i at samarbejde med tandprotetikere om patienter med behov for protese.

Mia og Claus Bergerling hviler ikke på laurbærrene, men giver den ”en tand til”. De arbejder konstant på at efteruddanne sig og på at holde sig på forkant af udviklingen inden for materialer og teknikker. Eksempelvis går de forrest i implementeringen og formidlingen af Tandprotetikerens implantat-fikserede naturtro protese, TaproFast®, der udmærker sig ved sin lange holdbarhed og særlig gode forankring.

På klinikken i Hørsholm holdes der stærkt fokus på den enkelte kundes behov og krav til protese, idet en veludført og velanbragt protese ikke bare er en protese, men kan være ensbetydende med en stærkt forbedret livskvalitet for kunden, der med sin nye protese igen tør smile og er i stand til at tygge maden. Den slags positive kundeoplevelser er en stærkt motiverende drivkraft for Mia og Claus i deres arbejde med proteserne.

Spørger man ind til Mia og Claus Bergerlings fremtidsplaner for virksomheden er svaret, at de først og fremmest vil fastholde den stabile og solide udvikling, der har kendetegnet virksomheden fra starten, men de vil ikke udelukke, at yderligere en klinik eller to vil blive etableret inden for de nærmeste år.

18. november 2020

Pressemeddelelse udarbejdet af Tandprotetikeren Hørsholm ApS