Skip to main content

TANDPROTETIKEREN KOMMER TIL HOLTE MIDTPUNKT & UDVIDER I LYNGBY

Mia og Claus Bergerling fra Tandprotetikeren overtager tandprotese klinikken fra Stefan Lukic, som har drevet klinikken i ét år, hvor han købte forretningen i Holte af Hanne Sarrouw Petersen. Han har nu valgt at fokusere mere på hans andre afdelinger på Sydsjælland.

Tandprotetikeren overtager også hans afdeling på Lyngby Hovedgade 56, Torben Novaa´s efterfølger, som ifm. opkøbet flytter til deres nuværende klinik på Lyngby Hovedgade 47 og bliver dermed samlet i en klinik. Klinikken i Lyngby gennemgå samtidig samtidig en renovation og udvider deres lokaler på Lyngby Hovedgade.
Tandprotetikeren får nu sin afdeling i Holte Midtpunkt, som bliver en udvidelse af de allerede 25 eksisterende klinikker i Danmark, hvor Mia sammen med sin ægtefælle Claus, udover Holte, også ejer klinikkerne i Hørsholm, Rødovre, Hillerød og Valby – og som sagt i Lyngby. De har igennem årene haft fokus på et højt serviceniveau og produktkvalitet, hvor virksomheden også er certificeret efter ISO 9001, der netop garanterer høj kvalitet for service og produkter.

Mia får nu sit daglige virke i både Holte og Hørsholm, og udtaler, “at vores patienter fra Holte og omegn får nu endnu nemmere ved at få behandlinger hos os, og vi ser også frem til et tæt samarbejde med de nærliggende tandlæger i og omkring Holte, idet mange tandlæger bruger os som henvisningsklinik til deres tandprotese kunder, som netop er vores speciale”.
Klinikken overtages den 1. februar og fremstiller naturtro hel og delproteser, både med og uden tryklås implantater. Fremstillingen sker på deres eget laboratorium på adressen, og derfor kan processen typisk gå hurtigt, da den ikke skal igennem flere led. Mia og Claus glæder sig til, at byde nuværende og nye patienter velkommen på de nyindrettede klinikker, som i samme omgang gennemgår en større modernisering.

På Mia og Claus Bergerling’s klinikker, holdes der stærkt fokus på den enkelte kundes behov og krav til tandprotese, idet en veludført og vel tilpasset protese ikke bare er en protese, men er ensbetydende med en stærkt forbedret livskvalitet for kunden, der med sin nye tandprotese igen tør smile og er i stand til at tygge, tale og smile. Den slags positive kundeoplevelser er en stærkt motiverende drivkraft for Mia og Claus i deres arbejde med proteserne.

Pressemeddelelsen er udarbejdet af Tandprotetikeren Holte, Hørsholm og Lyngby.