Skip to main content

Tandprotetikeren i Middelfart udvider sine faciliteter

Middelfarts lokale specialister i tandproteser, Lene Springborg, kan med sin virksomhed, Teglgårdsparken 100 i Middelfart snart fejre udvidelsen af klinikken ifm. en større ombygning.

Lene Springborg har oplevet en øget patienttilgang fra både Middelfart og Fredericia, og kan se tilbage på 14 år med en spændende virksomhedsudvikling. I forbindelse med udvidelsen og renoveringen af klinikken, som indvies i februar mdr., benytter man lejligheden til at udvide åbningstiden, så de nu har åben alle dage. Det er både kapaciteten og klinikstørrelsen man fordobler.
Lene Springborg er med klinikken i Middelfart en del af kæden Tandprotetikeren, og dækker Vestfyn med afdelinger i Odense, Aarup og Assens, enten drevet på egen hånd eller i samarbejde med partnere.

Klinikken i Middelfart har fra starten udviklet sig stabilt med god kontakt til et stort lokalt og trofast kundegrundlag. Samtidig etableredes et godt samarbejde med lokale tandlæger med stor synergieffekt til følge, hvorfor udvidelsen også har sin berettigelse. Gennem alle årene har højt serviceniveau og høj produktkvalitet været kendetegnende for klinikken i Middelfart. Her har Lene Springborg aldrig gået på kompromis, og virksomheden er da også certificeret efter ISO 9001, der garanterer høj kvalitet for service og produkter.

Lene Springborg hviler ikke på laurbærrene, men giver den ”en tand til”. På klinikkerne arbejder de konstant på at efteruddanne sig og på at holde sig på forkant af udviklingen inden for materialer og teknikker. Eksempelvis går de forrest i implementeringen og formidlingen af Tandprotetikerens implantat-fikserede naturtro protese, TaproFast®, der udmærker sig ved sin lange holdbarhed og særlig gode forankring.

På klinikken i Middelfart holdes der stærkt fokus på den enkelte kundes behov og krav til protese, idet en veludført og velanbragt protese ikke bare er en protese, men er ensbetydende med en stærkt forbedret livskvalitet for kunden, der med sin nye protese igen tør smile og er i stand til at tygge maden. Den slags positive kundeoplevelser er en stærkt motiverende drivkraft for Lene Springborg i deres arbejde med proteserne.

Spørger man ind til Lene Springborgs fremtidsplaner for virksomheden er svaret, at de først og fremmest vil fastholde den stabile og solide udvikling, der har kendetegnet virksomheden fra starten, samt sikre bedre forhold for de ansatte.

I tråd med øget patienttilgang er vigtigheden også, at finde de rette samarbejdende tandlæger i området.

Pressemeddelelsen er udarbejdet af Tandprotetikeren Lene Springborg ApS