Skip to main content

Godmorgen Lene,

Det er 4 år siden jeg fik den største hjælp af dig. Det at du valgte at hjælpe mig, kan uden sidestykke, karakteriseres som en signifikant øgning i min livskvalitet!

Hver gang jeg smiler til mennesker, og det gør jeg tit, får jeg mulighed for at skabe en connection. Jeg får ikke et afvigende/frastødt blik retur, men i stedet positiv connection.

Livskvalitet kan og skal måles på mange parametre. Om det er når jeg er selv og har mulighed for at spise det jeg ønsker/har brug for. Eller at jeg ikke daglig oplever smerter, at jeg kan sove om natten uden smerter. Eller når jeg opsøger sociale arrangementer og tager kontakt mennesker. Det er foranlediget af det opsøgende og indbydende smil.

Jeg er så ufattelig taknemmelig for at du viste et kæmpe hjerte overfor mig. At Niels måske kunne mærke hvad det her var for dig, og valgte at gå med. Det gør mit så ydmyg og fyldt med taknemmelighed

Jeg forsøger dagligt at gøre mig bedste, for vise respekt omkring jeres kæmpe hjælp. Ved at tage mit liv seriøst, at tro på mit potentiale, at turde tro på og ønske mere for mit liv en blot at være til. Det er okay at tro på, jeg har kvaliteter som kan være et positivt bidrag.

Hånden på hjertet så har dig og Niels ændret mit liv!

Mange mange tak!

Ønsker jer begge en hjertevarm og glædelig Jul

Martin Enemark