Skip to main content

Tandprotetikeren Birgitte Bergerling fejrer 25 års jubilæum.

Odense og Svendborgs lokale specialist i tandproteser, Birgitte Bergerling, kan med sine tre klinikker, Torvegade 1, Odense C, Tagtækkervej 8, Odense M samt i Det Gule Pakhus, Svendborg, fejre 25 års jubilæum den 4. oktober 2021.

Birgitte Bergerling kan se tilbage på 25 år med spændende virksomhedsudvikling. Grundstenen til virksomheden blev egentlig lagt, da hun efter 2 års læretid, blev udlært hos sin far i Vejle samt de efterfølgende 2 år på den kliniske uddannelse på Århus Tandlægeskole. Tandteknikeruddannelsen afsluttedes i 1994, og allerede to år senere, startede hun klinikken op i Vestergade 38 i Odense, som som senere i 2012 blev flyttet til Hafniahus, Torvegade 1. Løbende er det gået stærkt med udvidelse af klinikkerne, samt overtagelse af afdelingen i Svendborg i 2004, og klinikkerne er drevet på egen hånd og siden 2018 i samarbejde med en partner i Svendborg afdelingen. Klinikken i Odense M startede hun i foråret 2018.

Klinikkerne i Odense og Svendborg, har fra starten udviklet sig stabilt med god kontakt til et stort lokalt og trofast kundegrundlag. Samtidig etableredes et godt samarbejde med lokale tandlæger med stor synergieffekt til følge. Gennem alle årene har højt serviceniveau og høj produktkvalitet været kendetegnende for klinikkerne. Her har Birgitte Bergerling aldrig gået på kompromis, og alle tre klinikker er, ligesom resten af Tandprotetiker klinikkerne, også certificeret efter ISO 9001, der garanterer høj kvalitet for service og produkter.

Birgitte Bergerling har været hele udviklingen igennem fra tiden, hvor man tog fysiske aftryk af tænderne, når man skulle fremstille proteser og til i dag, hvor digitale teknikker tager over i fremstillingsprocessen. Dette resulterer i, at proteserne opnår en ekstrem høj grad af præcision til glæde for patienten. Med den nye teknik undgår patienten en række fysiske indgreb i munden, en langt hurtigere proces med færre besøg hos Tandprotetikeren og som sagt en protese med ekstrem god pasform.

Birgitte Bergerling hviler ikke på laurbærrene, men giver den ”en tand til”. Hun arbejder konstant på at efteruddanne sig selv og sit personale og på at holde sig på forkant af udviklingen inden for materialer og teknikker.

På klinikkerne holdes der stærkt fokus på den enkelte kundes behov og krav til protese, idet en veludført og velanbragt protese ikke bare er en protese, men kan være ensbetydende med en stærkt forbedret livskvalitet for kunden, der med sin nye protese igen tør smile og er i stand til at tygge maden. Den slags positive kundeoplevelser er en stærkt motiverende drivkraft for Birgitte i sit arbejde med proteserne.

Spørger man ind til Birgitte Bergerlings fremtidsplaner for virksomheden er svaret, at hun først og fremmest vil fastholde den stabile og solide udvikling, der har kendetegnet virksomheden fra starten, men hun vil ikke udelukke, at yderligere en klinik eller to vil blive etableret inden for de nærmeste år.