VELKOMMEN TIL TANDPROTETIKEREN I AARHUS

20% rabat på din nye tandprotese

Frem til og med den 31.december 2023 tilbyder vi 20% rabat på din nye tandprotese. Hvis du er berettiget til tilskud fra kommunen, får du 20% rabat på den del, du selv skal betale. Du kan gøre brug af tilbuddet ved at henvise til det, når du bestiller tid til en konsultation.

Du får smilet igen

Har du mistet en, flere eller mange af dine tænder, kan du have mistet mere end det. Du kan have mistet muligheden for mange af de ting, som du sætter pris på – fx. at kunne spise et æble, tage på restaurant og spise en god bøf. Du kan også have mistet noget af dit selvværd, så du ikke bryder dig så meget om at være i sociale sammenhænge eller bare hos købmanden. Og smilet er måske forsvundet lidt … i hvert tilfælde det store smil, hvor man viser tænderne frem.
Vi kan hjælpe dig hos Tandprotetikeren – og give dig smilet og livsglæden igen. Du bliver behandlet af professionelle og kompetente kliniske tandteknikere, der sætter en ære i at løse præcis dine udfordringer på det fagligt højeste niveau.

Vi ved at det kan være en stor beslutning for dig – og derfor prioriterer vi også meget højt, at vores patienter er glade for og tilfredse med deres proteser. Og for at du skal føle dig tryg, har vi 3 måneders tilfredshedsgaranti med fuld tilfredshed eller pengene tilbage. Og derudover 5 års brugsgaranti.

Digital producerede tandproteser

 

Hos Tandprotetikeren i Århus er vi førende i både Danmark og Skandinavien med digital behandling og digtial producerede tandproteser.

For dig som patient betyder det, at vi kan lave en behandling, der er skånsom for dig, og vi kan minimere din besøgstid på klinikken

Vi tilbyder dig første konsultation gratis

Hvis man har behov for en tandprotese, afhænger både behandlingen og prisen af dine tænders tilstand. Derfor er det nødvendigt, at vi møder dig og kigger på dine tænder, inden vi kan komme med en seriøs anbefaling.

Hos Tandprotetikeren tilbyder vi dig den første konsultation gratis. Her kigger vi på dine tænder og tager en dialog med dig. På den baggrund får du anbefalet et behandlingsforløb, og du får et prisoverslag. Så du har noget helt konkret at forholde dig til.

Kontakt os på 86 12 21 11 og book tid til en gratis konsultation.

Stil spørgsmål til vores patient Martin Enemark

Martin er patient og har haft forskellige tandproteser. I dag har han en såkaldt tryklås protese. Hvis du kunne tænke dig at spørge Martin om hans oplevelser som patient, kan du udfylde nedenstående, så vender han retur til dig.

Bemærk: Du kan kun stille patientrelaterede spørgsmål til Martin. Faglige spørgsmål og spørgsmål om priser, skal stilles til klinikkerne, som du kan finde her

  Du vil såvidt muligt modtage svar i løbet af 48 timer.
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  “Jeg er blevet mit gamle jeg igen” – fortæller Finn Schulz i filmen her

   

  “Før jeg fik mine nye tænder havde jeg store smerter og utrolig dårlig ånde på grund af betændelse i tandkødet. Det påvirkede mig, så jeg ikke var særlig social. Jeg sagde nej til at tage med venner ud at spise, for jeg kunne ikke holde det ud – det gjorde ondt.

  Det har været den største lettelse, at jeg har fået nye tænder … det har bare været dejligt. Jeg er blevet mit gamle jeg – er blevet social igen, har ikke dårlig ånde og bruger ingen smertestillende længere. Alt kører som det skal”

  Finn Schulz

  Fordele ved digital behandling

  Vi kan vise dig hvordan dine nye tænder kommer til at se ud – inden vi overhovedet har set dig inde i munden.

  Vi scanner din mund – og hvis det scan er det, vi bruger i forløbet, så skal vi kun se dig én gang mere. Og så har vi faktisk lavet det meste af behandlingen med ét scan og ét besøg på klinikken.

  Så den store fordel for dig ved at vi har digitaliseret processen er, at du kan nøjes med at komme her få gange – 1-2 gange er ofte rigeligt.

  “Det har givet mit selvværd et kæmpestort boost” – fortæller Ute Jul i filmen her

   

  Før jeg fik tandprotese, smilede jeg ikke ret gerne. Og slet ikke med åben mund. Jeg kunne godt smile med lukket mund, men skulle vi grine, så var det hånden op for munden. Man bliver genert og føler sig dårligt tilpas egentlig. Man er flov over det.

  Jeg er meget glad for at have fået tandprotese. Det har givet mit selvværd et kæmpestort boost, og min selvtillid fejler heller ikke så meget mere, som den har gjort

  Kontakt os

  Adresse: Banegårdspladsen 8
  Postnr / by: 8000 Aarhus C
  Telefon: 86 12 21 11
  E-mail: aarhus@tpt.dk

  Åbningstider
  Mandag: kl. 07.45 – 17.00
  Tirsdag: kl. 07.45 – 16.30
  Onsdag: kl. 07.45 – 17.00
  Torsdag: kl. 07-45– 16.30
  Fredag: kl. 07.45 – 14.00

  Lad os kontakte dig

  Information

  Tilsynsrapport
  Læs Tilsynsrapport fra Styrelsen for Patientsikkerhed

  NYHED

  Som den første klinik i Danmark kan Tandprotetikeren Aarhus tilbyde digital fremstilling af tandproteser. Kom ind og hør om mulighederne.

  Moderne tandprotetiske behandlinger
  – Digitalt aftryk
  – Digital fremstilling af tandproteser
  – Tandprotese med tryklåse på implantater
  – Gutowski aftryksmetode
  – Fabulous Smiles
  – Mulighed for at se digitalt tandbibliotek

  Mulighed for behandling i eget hjem

  Afbud
  Gives i god tid og senest 24 timer før.

  Udeblivelse
  Såfremt du er forhindret i at møde til din aftale, bedes du venligst ringe afbud på 86 12 21 11 eller send en e-mail på aarhus@tpt.dk SENEST 24 timer før din aftale. Ved udeblivelse beregnes et gebyr på 265 kr.

  For Karina har tandprotesen betydet en stor ændring i hendes tilværelse. Det fortæller hun om i filmen her:

   

  ”Før jeg fik tandprotese, var jeg meget asocial. Jeg holdt fingrene for munden, når jeg skulle snakke, og ville generelt ikke snakke med folk eller komme ud.

  I starten da mit barnebarn begyndte at kunne se mig, lå hun og pludrede, smilede og grinte, når jeg ikke smilede. Og ligeså snart jeg smilte, så rykkede hun sig lidt væk, og jeg kunne se, at hun næsten blev bange for mig.

  Efter at jeg har fået mine nye tænder er der ikke noget mere. Hun er glad og smiler igen, når jeg smiler”.

  Michael

  Aut. klinisk tandtekniker

  Michael

  Medlem af DSOI

  Sissel

  Aut. klinisk tandtekniker

  Sissel

  Sophie

  Aut. klinisk tandtekniker

  Sophie

  Tanja

  Administrativ ansvarlig

  Tanja

  Elie

  Klinisk tandtekniker assistent

  Elie

  Mathilde

  Laboratorietekniker

  Mathilde

  Hør om Kaj Poulsen’s oplevelser med tandprotese:

  ”Inden jeg fik tandprotese havde jeg mange problemer med mine tænder. Ja det var jo en forfærdelig tilværelse. Jeg kunne jo ingenting, jeg kunne ikke tygge og jeg kunne ikke snakke osv.
  Det har virkelig været en gevinst for mig, og det har givet noget livskvalitet. Ens selvtillid er også bedre fordi det er jo ansigtet udadtil. Jeg kan deltage i alt det, jeg gerne vil deltage i og jeg tænker ikke på mine tænder mere”.

  Bliv kontaktet

  Hos Tandprotetikeren sidder vi klar til at besvare din henvendelse. Alle henvendelser besvares inden for 24 timer. I weekend og på helligdage tager vi kontakt til dig den førstkommende hverdag.

   This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

   Hør om Martin Enemark’s oplevelser med tandprotese:

   ”Før jeg fik tandprotese, havde jeg et liv, hvor min livskvalitet var væsentlig sænket. Socialt set var det en begrænsende faktor for mig, fordi jeg var rigtig generet af den måde, mine tænder så ud på og det smil, jeg forsøgte at møde andre mennesker med”. Og han fortæller ”De tandproteser jeg har i dag, er jeg utrolig glad for. Det giver mig så meget i min hverdag, det giver mig lyst til at være social og det giver mig lyst til at spise”.
   Det har hævet min livskvalitet betydentlig at have fået tandprotese. Efter jeg har fået tandprotese tænker jeg faktisk overhovedet ikke over hvordan jeg spiser og hvordan jeg agerer – og det gjorde jeg jo førhen”.

   Til tandlæger

   Har du brug for at sende filer til klinikken, kan du uploade dem sikkert her

   Sikker fil-upload til klinikken

   Tandprotese i Aarhus

   Man kan miste sine tænder af mange grunde. Ulykker, sygdomme, genetiske eller arvelige forhold manglende eller forkert hygiejne. Uanset årsagerne kan du få dit friske smil igen i Aarhus. Du kan få kunstige tænder, som til forveksling ligner dem, du har mistet, eller du kan få det helt perfekte smil med flotte hvide tænder, hvis det det, du ønsker.

   Erstatningen for de tænder, du har mistet eller som ikke længere kan bevares, bliver derfor udført helt efter dine ønsker ned til mindste detalje. Vores vision og mission er, at fremstille dine nye tænder, så du får dit smil igen, og som føles og ser ud som naturlige tænder.

   Vil du vide mere? Kontakt os gerne for en uforpligtende snak eller et indledende besøg i klinikken.

   Ikke alle kan bevare alle sine tænder gennem hele livet. Det kan føles som en stor beslutning at få tandprotese – gebis – også kaldet kunstige tænder. Kommer det til at ligne de oprindelige naturlige tænder? Hvordan føles det at have tandproteser?

   Hos os går æstetik og funktionalitet op i en højere enhed. De tænder, du får erstattet med en protese, skal ikke se kunstige ud. Vi kalder det for et ‘medicinsk kunsthåndværk’, og det er det også. Vi har dygtige folk siddende i vores laboratorie, hvor de fremstiller delprotese, som til forveksling ligner de tilbageblevne naturlige tænder og helproteser, som ingen andre opfatter som kunstige.

   Dine nye tænder kan være:

   • En aftagelige protese der suger sig fast til gummerne.
   • En protese som støtter sig til bevarede naturlige tænder.
   • En fastforankret tandprotese, TaproFast / Taprolux, som er det tætteste, man kan komme naturlige tænder. Både kosmetisk og funktionelt.

   Tandprotetikeren i Aarhus giver dig smilet tilbage

   • Manglende, grimme eller nedslidte tænder betyder nedsat livskvalitet for mange.
   • Pæne tænder og et friskt smil betyder rigtig meget for ens selvværdsfølelse.
   • Hos Tandprotetikeren i Aarhus arbejder vi for at give dig din tyggeevne, dit smil og din livsglæde tilbage.

   Hos Tandprotetikeren i Aarhus har du følgende yderligere fordele:

   • Din lokale kliniske tandtekniker i Aarhus
   • Landsdækkende garanti
   • Fuld tilfredshedsgaranti (eller pengene tilbage)
   • ISO 9001 kvalitetscertificerede kliniske tandteknikere
   • Hos os har du råd til den bedste behandling. Du kan betale med små afdrag over 1 til 5 år
   • Med en tandprotese fra Tandprotetikeren i Aarhus kan du vise tænder, når det passer dig.