VI SÆTTER EN ÆRE I DIN TILFREDSHED


Derfor har vi siden 2001 foretaget undersøgelser af jeres oplevelser i klinikkerne og er meget stolte over, at hele 97,7% vil anbefale Tandprotetikeren til venner og bekendte.

Hvordan bliver vi endnu bedre?

Vi har et stort fokus på kundetilfredshed. Vi tror på, at en løbende dialog med vores patienter er med til at opretholde den højeste kvalitet og bedst tænkelige service.

I tilfredshedsundersøgelsen tester vi alt fra vores serviceniveau til hele behandlingsforløbet og kvaliteten af vores proteseløsninger. På den måde sikrer vi, at vi altid udvikler os og leverer den bedst mulige behandling og kundeoplevelse.

Se den seneste tilfredshedsundersøgelse her

Hør om Elisabeth Worsøe’s oplevelser hos Tandprotetikeren:

Hos Tandprotetikeren er vores mål at have glade og tilfredse kunder. Mød Elisabeth på 66, som har fået en tandprotese på vores klinik i Haslev.

Faglig stolthed og professionalisme er de værdier, Elisabeth fortæller, at hun mødte hos os.
Vi bestræber os altid på at være professionelle og levere et produkt af højeste standard. Både for, at du kan være sikker på at få det bedst mulige resultat, men også for, at du føler dig i trygge hænder igennem hele behandlingsforløbet.

Elisabeth siger det selv:
Det er ikke nok, at jeg som kunde er tilfreds med mit resultat. Du får ikke lov til at gå ud ad døren, før Tandprotetikeren også er 100% tilfreds med det endelige produkt. Så det er helt fantastisk!

Hør om Frank Flinthøj’s oplevelser hos Tandprotetikeren:

Hos Tandprotetikeren hjælper vi hver dag folk med at få deres naturlige smil tilbage. En af de personer er Frank på 60, som er sluppet af med mange smerter, siden han fik en tandprotese på vores klinik på Østerbro.

Selvom det var et hårdt forløb, er Frank ikke i tvivl om, at det har været det hele værd. Han tænker overhovedet ikke på sine proteser mere, da han kan tygge uden problemer.

Dette er selvfølgelig også det bedste resultat, vi kan give vores patienter med tandproteser. Nemlig at de glemmer, at de ikke har deres ”egne” tænder længere.

Hør om Jane Lisa Lindt Jepsen’s oplevelser hos Tandprotetikeren:

Hos Tandprotetikeren hjælper vi vores patienter med at forhøje deres livskvalitet.

For mange påvirker dårlige tænder deres livsglæde, fordi de konstant skal tænke over deres tænder, når de smiler. Sådan havde Jane det også før. Hun fortæller her, hvordan hun smiler meget mere, efter hun har fået lavet sin tandprotese på vores klinik i Aarhus.

Jane havde angst for tandlæger og var derfor utryg omkring forløbet, hvilket hun delte med os inden behandlingen. Hun fortæller, at klinikken beroligede hende ved at tale med hende og forklare, hvad det var, der skulle ske under behandlingen.

Tryghed har altid været en vigtig faktor for os. Derfor er det også vigtigt, at du som patient fortæller, hvis du er bange eller har tandlægeskræk, så vi kan gøre vores bedste for at minimere det.

Hør om Keld Jørgensen’s oplevelser hos Tandprotetikeren:

Vi har hjulpet mange patienter med at blive glade for deres smil igen – og en af dem er Kjeld Jørgensen fra vores klinik i Hørsholm. I filmen her kan du høre om, hvordan en tandprotese blandt andet har givet ham en bedre livskvalitet.

Kjeld fortæller også, at han fik god vejledning i, hvad hans nye tandprotese ville koste, og hvordan han kunne få tilskud igennem Sygeforsikringen ”danmark”. Vi står også altid klar til at rådgive og hjælpe dig med at søge om tilskud til din nye tandprotese.

Tag kontakt til os i dag, og hør, hvordan vi kan hjælpe dig med din nye tandprotese. Vi tilbyder både hel- og deltandproteser og kan hjælpe, uanset om du mangler én, flere eller alle tænder i munden.

Vi er certificeret
efter ISO 9001
standarden

Som et led i vores fokus på kundetilfredshed er vores klinikker, certificerede efter den anerkendte ISO 9001 standard. Det betyder blandt andet, at vi hele tiden skal forbedre vores evne til at opfylde dine behov og højne kvaliteten af vores service.

Tilfredsheds- og
brugsgaranti

Vi ved at en tandprotese er en stor investering for mange. Derfor tilbyder vi både tilfredshedsgaranti og brugsgaranti, så du kan føle dig tryg med din nye tandprotese.

Fuld tilfredshed eller pengene tilbage

Hos Tandprotetikeren vil vi gi’ dig smilet igen. Vi tilbyder derfor fuld tilfredshedsgaranti gennem de første tre måneder med dine nye tandproteser. Det betyder at skulle proteserne ikke leve op til dine forventninger, så kan du få det betalte honorar igen. Inden din behandling går i gang, får du et skriftligt bevis på vores tilfredshedsgaranti.

Landsdækkende garanti i 5 år

Ikke nok med at vi sikrer dig de første tre måneder, så tilbyder vi yderligere 5-års garanti. Garantien beskytter dig, hvis der mod forventningerne opstår unaturlig slitage og/eller brud, misfarvninger samt alle andre skader, der skyldes fejl eller mangler ved de anvendte materialer eller ved fremstillingsprocessen.

Garantien følger også med dig på ferie, rejse og ved flytning inden for Danmarks grænser. Så hvis uheldet er ude under rejse eller ferie, gir’ den nærmeste Tandprotetikeren-klinik dig smilet igen.

Hvad dækker brugsgarantien ikke?

Brugsgarantien dækker ikke skader der skyldes voldelig overbelastning eller forandringer af mund og gummer – herunder gummesvind som ikke er omfattet af garantien.

Hvis der skulle være nogle spørgsmål til vores tilfredsheds- eller brugsgaranti, så følg linket nedenfor.