VI SÆTTER EN ÆRE I DIN TILFREDSHED

Derfor har vi siden 2001 foretaget undersøgelser af jeres oplevelser i klinikkerne og er meget stolte over, at hele 97,7% vil anbefale Tandprotetikeren til venner og bekendte.

Det fungerer 100%

 

“Mit problem med mine tænder var, at de aldrig var blevet passet. Der var ikke råd til, at vi skulle til tandlæge. Så jeg kom først til tandlæge, da jeg flyttede hjemmefra som 16-årig, og der var det lidt for sent.

Inden jeg fik min tandprotese, var det træls fordi jeg havde løse tænder. I dag har jeg tryklås protese og det fungerer 100%”.

Peter Uldal

“Jeg er blevet mit gamle jeg igen” – fortæller Finn Schulz i filmen her

 

“Før jeg fik mine nye tænder havde jeg store smerter og utrolig dårlig ånde på grund af betændelse i tandkødet. Det påvirkede mig, så jeg ikke var særlig social. Jeg sagde nej til at tage med venner ud at spise, for jeg kunne ikke holde det ud – det gjorde ondt.

Det har været den største lettelse, at jeg har fået nye tænder … det har bare været dejligt. Jeg er blevet mit gamle jeg – er blevet social igen, har ikke dårlig ånde og bruger ingen smertestillende længere. Alt kører som det skal”

Finn Schulz

“Det har givet mit selvværd et kæmpestort boost” – fortæller Ute Jul i filmen her


Før jeg fik tandprotese, smilede jeg ikke ret gerne. Og slet ikke med åben mund. Jeg kunne godt smile med lukket mund, men skulle vi grine, så var det hånden op for munden. Man bliver genert og føler sig dårligt tilpas egentlig. Man er flov over det.

Jeg er meget glad for at have fået tandprotese. Det har givet mit selvværd et kæmpestort boost, og min selvtillid fejler heller ikke så meget mere, som den har gjort

For Karina har tandprotesen betydet en stor ændring i hendes tilværelse. Det fortæller hun om i filmen her


”Før jeg fik tandprotese, var jeg meget asocial. Jeg holdt fingrene for munden, når jeg skulle snakke, og ville generelt ikke snakke med folk eller komme ud.

I starten da mit barnebarn begyndte at kunne se mig, lå hun og pludrede, smilede og grinte, når jeg ikke smilede. Og ligeså snart jeg smilte, så rykkede hun sig lidt væk, og jeg kunne se, at hun næsten blev bange for mig.

Efter at jeg har fået mine nye tænder er der ikke noget mere. Hun er glad og smiler igen, når jeg smiler”.

Hør om Kaj Poulsen’s oplevelser med tandprotese


”Inden jeg fik tandprotese havde jeg mange problemer med mine tænder. Ja det var jo en forfærdelig tilværelse. Jeg kunne jo ingenting, jeg kunne ikke tygge og jeg kunne ikke snakke osv.
Det har virkelig været en gevinst for mig, og det har givet noget livskvalitet. Ens selvtillid er også bedre fordi det er jo ansigtet udadtil. Jeg kan deltage i alt det, jeg gerne vil deltage i og jeg tænker ikke på mine tænder mere”.

Hør om Martin Enemark’s oplevelser med tandprotese:


”Før jeg fik tandprotese, havde jeg et liv, hvor min livskvalitet var væsentlig sænket. Socialt set var det en begrænsende faktor for mig, fordi jeg var rigtig generet af den måde, mine tænder så ud på og det smil, jeg forsøgte at møde andre mennesker med”. Og han fortæller ”De tandproteser jeg har i dag, er jeg utrolig glad for. Det giver mig så meget i min hverdag, det giver mig lyst til at være social og det giver mig lyst til at spise”.
Det har hævet min livskvalitet betydentlig at have fået tandprotese. Efter jeg har fået tandprotese tænker jeg faktisk overhovedet ikke over hvordan jeg spiser og hvordan jeg agerer – og det gjorde jeg jo førhen”.

Hvordan bliver vi endnu bedre?

Vi har et stort fokus på kundetilfredshed. Vi tror på, at en løbende dialog med vores patienter er med til at opretholde den højeste kvalitet og bedst tænkelige service.

I tilfredshedsundersøgelsen tester vi alt fra vores serviceniveau til hele behandlingsforløbet og kvaliteten af vores proteseløsninger. På den måde sikrer vi, at vi altid udvikler os og leverer den bedst mulige behandling og kundeoplevelse.

Se den seneste tilfredshedsundersøgelse her

Vi er certificeret
efter ISO 9001
standarden

Som et led i vores fokus på kundetilfredshed er vores klinikker, certificerede efter den anerkendte ISO 9001 standard. Det betyder blandt andet, at vi hele tiden skal forbedre vores evne til at opfylde dine behov og højne kvaliteten af vores service.

Tilfredsheds- og
brugsgaranti

Vi ved at en tandprotese er en stor investering for mange. Derfor tilbyder vi både tilfredshedsgaranti og brugsgaranti, så du kan føle dig tryg med din nye tandprotese.

Fuld tilfredshed eller pengene tilbage

Hos Tandprotetikeren vil vi gi’ dig smilet igen. Vi tilbyder derfor fuld tilfredshedsgaranti gennem de første tre måneder med dine nye tandproteser. Det betyder at skulle proteserne ikke leve op til dine forventninger, så kan du få det betalte honorar igen. Inden din behandling går i gang, får du et skriftligt bevis på vores tilfredshedsgaranti.

Landsdækkende garanti i 5 år

Ikke nok med at vi sikrer dig de første tre måneder, så tilbyder vi yderligere 5-års garanti. Garantien beskytter dig, hvis der mod forventningerne opstår skader på protesen, der skyldes fejl eller mangler ved de anvendte materialer eller ved fremstillingsprocessen.

Garantien følger også med dig på ferie, rejse og ved flytning inden for Danmarks grænser. Så hvis uheldet er ude under rejse eller ferie, gir’ den nærmeste Tandprotetikeren-klinik dig smilet igen.

Hvad dækker brugsgarantien ikke?

Brugsgarantien dækker ikke skader der skyldes voldelig overbelastning eller forandringer af mund og gummer – herunder gummesvind som ikke er omfattet af garantien.

Hvis der skulle være nogle spørgsmål til vores tilfredsheds- eller brugsgaranti, så følg linket nedenfor.