VELKOMMEN TIL TANDPROTETIKEREN I HORSENS

Du får smilet igen

Har du mistet en, flere eller mange af dine tænder, kan du have mistet mere end det. Du kan have mistet muligheden for mange af de ting, som du sætter pris på – fx. at kunne spise et æble, tage på restaurant og spise en god bøf. Du kan også have mistet noget af dit selvværd, så du ikke bryder dig så meget om at være i sociale sammenhænge eller bare hos købmanden. Og smilet er måske forsvundet lidt … i hvert tilfælde det store smil, hvor man viser tænderne frem.
Vi kan hjælpe dig hos Tandprotetikeren – og give dig smilet og livsglæden igen. Du bliver behandlet af professionelle og kompetente kliniske tandteknikere, der sætter en ære i at løse præcis dine udfordringer på det fagligt højeste niveau.

Vi ved at det kan være en stor beslutning for dig – og derfor prioriterer vi også meget højt, at vores patienter er glade for og tilfredse med deres proteser. Og for at du skal føle dig tryg, har vi 3 måneders tilfredshedsgaranti med fuld tilfredshed eller pengene tilbage. Og derudover 5 års brugsgaranti.

Tandproteser skal se naturlige ud

 

Hos os går vi meget op i at tandproteser skal se naturlige ud, så vi kan gengive det naturlige smil, hvor både tænder og tandkød ser naturligt ud, og så ingen kan se, at man har tandprotese.

Vi tilbyder dig første konsultation gratis

Hvis man har behov for en tandprotese, afhænger både behandlingen og prisen af dine tænders tilstand. Derfor er det nødvendigt, at vi møder dig og kigger på dine tænder, inden vi kan komme med en seriøs anbefaling.

Hos Tandprotetikeren tilbyder vi dig den første konsultation gratis. Her kigger vi på dine tænder og tager en dialog med dig. På den baggrund får du anbefalet et behandlingsforløb, og du får et prisoverslag. Så du har noget helt konkret at forholde dig til.

Kontakt os på 75 62 54 73 og book tid til en gratis konsultation.

Hør om Martin Enemark’s oplevelser med tandprotese:

”Før jeg fik tandprotese, havde jeg et liv, hvor min livskvalitet var væsentlig sænket. Socialt set var det en begrænsende faktor for mig, fordi jeg var rigtig generet af den måde, mine tænder så ud på og det smil, jeg forsøgte at møde andre mennesker med”. Og han fortæller ”De tandproteser jeg har i dag, er jeg utrolig glad for. Det giver mig så meget i min hverdag, det giver mig lyst til at være social og det giver mig lyst til at spise”.
Det har hævet min livskvalitet betydentlig at have fået tandprotese. Efter jeg har fået tandprotese tænker jeg faktisk overhovedet ikke over hvordan jeg spiser og hvordan jeg agerer – og det gjorde jeg jo førhen”.

Kontakt os

Adresse: Løvenørnsgade 15
Postnr / by: 8700 Horsens
Telefon: 75 62 54 73
E-mail: horsens@tpt.dk

Åbningstider
Mandag – Torsdag: kl. 09.00 – 16.00
Fredag: kl. 09.00 – 13.30
Telefonen er åben fra kl. 08.00
Evt. andre tider: efter aftale

Lad os kontakte dig

Information

Tilsynsrapport
Læs tilsynsrapport fra Styrelsen for Patientsikkerhed.

Handicapvenlig klinik.
Elevator.

Særlige interesser
TaproFast®, fastsiddende og
TaproLux®, naturligt udseende tandproteser.

Kompetencer
Alt inden for moderne tandprotetiske behandlinger.

Specialer
Ny TaproFast metode: Fastsiddende belastbare proteser på én dag. Implantater og tænder indsættes samme dag. Genopbygning efter ulykke eller ansigtslammelse.

For Karina har tandprotesen betydet en stor ændring i hendes tilværelse. Det fortæller hun om i filmen her:

 

”Før jeg fik tandprotese, var jeg meget asocial. Jeg holdt fingrene for munden, når jeg skulle snakke, og ville generelt ikke snakke med folk eller komme ud.

I starten da mit barnebarn begyndte at kunne se mig, lå hun og pludrede, smilede og grinte, når jeg ikke smilede. Og ligeså snart jeg smilte, så rykkede hun sig lidt væk, og jeg kunne se, at hun næsten blev bange for mig.

Efter at jeg har fået mine nye tænder er der ikke noget mere. Hun er glad og smiler igen, når jeg smiler”.

Forskellen ligger i håndværket

Siden det traditionelle gebis har udviklingen af kunstige tænder været ekstrem. I dag kan vi som klinisk tandtekniker tilbyde flotte og behagelige løsninger. Tandproteser er i dag et medicinsk kunsthåndværk, fremstillet med så stor præcision, at de ikke blot ligner, men også føles som naturlige tænder.

Evin

Aut. klinisk tandtekniker

Evin

Finansiering
Hos os får du råd til den bedste behandling. Mulighed for billig finansiering. Lav rente og små månedlige ydelser.

Tilskud
Vi hjælper dig gerne med at søge om tilskud til nye tænder.

Garanti
Skriftlig tilfredshedsgaranti før behandlingen påbegyndes. Når du er tilfreds, får du 5-års landsdækkende garanti på dine nye tænder.

Bliv kontaktet

Hos Tandprotetikeren sidder vi klar til at besvare din henvendelse. Alle henvendelser besvares inden for 24 timer. I weekend og på helligdage tager vi kontakt til dig den førstkommende hverdag.

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Hør om Kaj Poulsen’s oplevelser med tandprotese:

  ”Inden jeg fik tandprotese havde jeg mange problemer med mine tænder. Ja det var jo en forfærdelig tilværelse. Jeg kunne jo ingenting, jeg kunne ikke tygge og jeg kunne ikke snakke osv.
  Det har virkelig været en gevinst for mig, og det har givet noget livskvalitet. Ens selvtillid er også bedre fordi det er jo ansigtet udadtil. Jeg kan deltage i alt det, jeg gerne vil deltage i og jeg tænker ikke på mine tænder mere”.

  Til tandlæger

  Har du brug for at sende filer til klinikken, kan du uploade dem sikkert her

  Sikker fil-upload til klinikken

  Tandprotese i Horsens

  Man kan miste sine tænder af mange grunde. Ulykker, sygdomme, genetiske eller arvelige forhold manglende eller forkert hygiejne. Uanset årsagerne kan du få dit friske smil igen i Horsens. Du kan få kunstige tænder, som til forveksling ligner dem, du har mistet, eller du kan få det helt perfekte smil med flotte hvide tænder, hvis det det, du ønsker.

  Erstatningen for de tænder, du har mistet eller som ikke længere kan bevares, bliver derfor udført helt efter dine ønsker ned til mindste detalje. Vores vision og mission er, at fremstille dine nye tænder, så du får dit smil igen, og som føles og ser ud som naturlige tænder.

  Vil du vide mere? Kontakt os gerne for en uforpligtende snak eller et indledende besøg i klinikken.

  Ikke alle kan bevare alle sine tænder gennem hele livet. Det kan føles som en stor beslutning at få tandprotese – gebis – også kaldet kunstige tænder. Kommer det til at ligne de oprindelige naturlige tænder? Hvordan føles det at have tandproteser?

  Hos os går æstetik og funktionalitet op i en højere enhed. De tænder, du får erstattet med en protese, skal ikke se kunstige ud. Vi kalder det for et ‘medicinsk kunsthåndværk’, og det er det også. Vi har dygtige folk siddende i vores laboratorie, hvor de fremstiller delprotese, som til forveksling ligner de tilbageblevne naturlige tænder og helproteser, som ingen andre opfatter som kunstige.

  Dine nye tænder kan være:

  • En aftagelige protese der suger sig fast til gummerne.
  • En protese som støtter sig til bevarede naturlige tænder.
  • En fastforankret tandprotese, TaproFast / Taprolux, som er det tætteste, man kan komme naturlige tænder. Både kosmetisk og funktionelt.

  Tandprotetikeren i Horsens giver dig smilet tilbage

  • Manglende, grimme eller nedslidte tænder betyder nedsat livskvalitet for mange.
  • Pæne tænder og et friskt smil betyder rigtig meget for ens selvværdsfølelse.
  • Hos Tandprotetikeren i Horsens arbejder vi for at give dig din tyggeevne, dit smil og din livsglæde tilbage.

  Hos Tandprotetikeren i Horsens har du følgende yderligere fordele:

  • Din lokale kliniske tandtekniker i Horsens
  • Landsdækkende garanti
  • Fuld tilfredshedsgaranti (eller pengene tilbage)
  • ISO 9001 kvalitetscertificerede kliniske tandteknikere
  • Hos os har du råd til den bedste behandling. Du kan betale med små afdrag over 1 til 5 år
  • Med en tandprotese fra Tandprotetikeren i Horsens kan du vise tænder, når det passer dig.