SPONSORSAMARBEJDE

Vi har indgået et samarbejde med vores patient Martin Enemark

Udover at være patient hos Tandprotetikeren, har Martin en stor drøm, som han arbejder hårdt på at få opfyldt. Han dyrker crossfit og hans altoverskyggende mål er at komme til verdensmesterskaberne – Crossfit Games i USA.

Hos Tandprotetikeren har vi besluttet at give en hjælpende hånd til Martin i bestræbelserne på at nå sit mål. Og vi håber at vores støtte kan være med til at det helt store smil kommer frem …

Vejen til Crossfit Games

Kvalifikationen til VM starter med Crossfit Open, hvor man har 3 såkaldte workouts. De 10% bedste på verdensplan går så videre til Quater Finals, hvor der er 5 workouts. Herefter går de 30 bedste videre til semifinals inden verdens 10 bedste samles i USA til Crossfit Games for at afgøre, hvem der er verdensmester.

Det hjælper vi Martin med

 

Vores sponsoraftale med Martin skal give ham bedre muligheder for at indfri målet om at komme til Crossfit Games. Dvs. mere optimeret træning, bedre udstyr og deltagelse i flere stævner.

Update fra Malta Throwdown

 

Martin deltog i starten af juli i Malta Throwdown, som han havde kvalificeret sig til i foråret. Martin opnåede en flot 4. plads ved stævnet på Malta.

Martin siger selv: “Malta Throwdown har lært mig utrolig meget, og jeg er stadig i gang med at bearbejde de mange indtryk. Det var virkelig fedt og overraskende, at jeg fik en 4. plads. Jeg er super tilfreds og havde langt fra forventet at klare mig så godt i en ungdoms Intermediate række”.

Destruktionen Summer Challenge 2023

 

“Et mindre men godt stævne hvor min makker (der faktisk også har type 1 diabetes) og jeg fik en 1. plads. Jeg brugte stævnet til at lære og teste nogle ting af, bl.a. optimering af blodsukker, så jeg kan gøre det endnu bedre i fremtidige konkurrencer”.

Martin Enemark