SPONSORSAMARBEJDE

Vi har indgået et samarbejde med vores patient Martin Enemark

Udover at være patient hos Tandprotetikeren, har Martin en stor drøm, som han arbejder hårdt på at få opfyldt. Han dyrker crossfit og hans altoverskyggende mål er at komme til verdensmesterskaberne – Crossfit Games i USA.

Hos Tandprotetikeren har vi besluttet at give en hjælpende hånd til Martin i bestræbelserne på at nå sit mål. Og vi håber at vores støtte kan være med til at det helt store smil kommer frem …

Vejen til Crossfit Games

Kvalifikationen til VM starter med Crossfit Open, hvor man har 3 såkaldte workouts. De 10% bedste på verdensplan går så videre til Quater Finals, hvor der er 5 workouts. Herefter går de 30 bedste videre til semifinals inden verdens 10 bedste samles i USA til Crossfit Games for at afgøre, hvem der er verdensmester.

Det hjælper vi Martin med

 

Vores sponsoraftale med Martin skal give ham bedre muligheder for at indfri målet om at komme til Crossfit Games. Dvs. mere optimeret træning, bedre udstyr og deltagelse i flere stævner.

Update fra Malta Throwdown

 

Martin deltog i starten af juli i Malta Throwdown, som han havde kvalificeret sig til i foråret. Martin opnåede en flot 4. plads ved stævnet på Malta.

Martin siger selv: “Malta Throwdown har lært mig utrolig meget, og jeg er stadig i gang med at bearbejde de mange indtryk. Det var virkelig fedt og overraskende, at jeg fik en 4. plads. Jeg er super tilfreds og havde langt fra forventet at klare mig så godt i en ungdoms Intermediate række”.

Destruktionen Summer Challenge 2023

 

“Et mindre men godt stævne hvor min makker (der faktisk også har type 1 diabetes) og jeg fik en 1. plads. Jeg brugte stævnet til at lære og teste nogle ting af, bl.a. optimering af blodsukker, så jeg kan gøre det endnu bedre i fremtidige konkurrencer”.

Martin Enemark

Vi sidder her kort inde i sponsoratet og gør lidt status. Det er Martin’s store mål og drøm at komme til Crossfit Games – altså VM i Crossfit. Han fortæller også, at han er meget bevidst om, at der er langt igen, men at han træner og kæmper hver eneste dag med den drøm i sigtekornet. Om sponsoratet fortæller Martin:

”De sidste år er der sket en stor udvikling. Da jeg startede for 4 år siden, kunne jeg intet, og i dag klarer jeg mig bedre og bedre ved de stævner, jeg deltager i og de kvalifikationer, der er frem mod det store mål. Og da Crossfit er noget, man godt kan blive ved med at dyrke, selvom man ikke lige er 25 år mere, så er der en mulighed for at at min drøm går i opfyldelse. Der skal bare arbejdes for det, og min træning skal hele tiden optimeres. Sponsoratet med Tandprotetikeren har betydet, at jeg har kunnet deltage i flere stævner – bla. har der været to vigtige stævner i Budapest og på Malta. Specielt Malta stævnet var godt, fordi det lærte mig meget om, hvordan jeg håndterer min diabetes, når der skal konkurreres i ekstreme varmegrader. Og så er jeg også ret godt tilfreds med, at det blev til en 4. plads. Jeg har også haft mulighed for bedre restitution og massage, hvilket er ret afgørende for mig. Så alt i alt har det rykket mig meget, og jeg har fået endnu mere tro på tingene”.

Kort update fra Martin oktober 2023:

Deltog i RX’d Crossfit konkurrence ONE i Gladsaxe CrossFit. Her vandt jeg Intermediate Masters +35 år.