SAMMEN OM AT SKABE SMILET


Tandprotetikeren har 24 klinikker i Danmark og er specialister i tandproteser. Læs mere om vores værdigrundlag, samt hvordan et samarbejde kan skabe værdi for din forretning.

 

TÆT SAMMARBEJDE MED TANDLÆGEN

Er du tandlæge?

Så vælg den klinik du ønsker at uploade filer til her

Et tæt samarbejde mellem klinisk tandtekniker og tandlæge er til patienternes bedste

Hos Tandprotetikeren prioriterer vi et tæt samarbejde med dig, patientens tandlæge, meget højt. Ganske enkelt fordi det er vores erfaring, at patienten får den bedste samlede oplevelse, når vi samarbejder tæt og godt. Det er også en fordel for både dig som tandlæge og os som kliniske tandteknikere, at vi kender hinanden – det gør hverdagen meget nemmere.

Hos os har vi fokus på det vi er gode til – nemlig at lave tandproteser. Og derfor vil vi gerne række ud til tandlæger, der kan se en mulighed i et tæt samarbejde. Et samarbejde der er til alles bedste.

Er du interesseret i en snak om mulighederne for et partnerskab, kan du finde kontaktinformationer til klinikkerne her >>

Tandlæge Niels Pade fortæller i videoen, hvordan han oplever samarbejdet med Tandprotetikeren. Videoen varer ca. 9 minutter.

Tandproteser er midlet, livskvalitet er målet

Tandproteser er vores forretning. Hver dag arbejder vi på at fremstille unikke tandproteser til glæde for patienter i hele Danmark.
I vores optik handler det om at have patienten i centrum og skabe den gode kundeoplevelse gennem maksimal omsorg og høje kvalitetskrav. Det kræver passion for detaljen og grundighed, fordi: at se smilende patienter træde ud ad døren er det, der driver os.

Kvalitet

Kvalitetsbegrebet præger alt fra klinikkernes indretning til vores krav til produkter og metoder. Vi er certificeret i ISO 9001 standarden, som betyder, at vores produkter og services altid lever op til gældende lovgivning og vores patienters høje forventninger.

Omsorg

Der skal være tryghed forbundet med en behandling. Det er derfor vores pligt at udvise maksimal omsorg for vores patienter fra den første kontakt til selve behandlingen og den efterfølgende opfølgning, kontrol og vejledning.

Etik

Etik er en grundlæggende kerneværdi, som forpligter os til redelig omgang med vores patienter, samarbejdspartnere, medarbejdere, offentlige myndigheder mv. Vi er tilsluttet FNs Global Compact og har implementeret principperne om et optimalt samfundsansvar.

En positiv oplevelse

Tandbehandlinger er et ømt punkt for mange, men det skal vi ændre på. Sammen kan vi skabe rammerne for et trygt og effektivt behandlings-forløb, så patienterne træder smilende ud ad døren.

Værdien af et samarbejde

For os er et tæt samarbejde med dig, tandlægen, vigtigt for at skabe den bedst mulige patientoplevelse. Trækker vi på hinandens kompetencer, kan vi ud over forbedret patienttilfredshed også øge vor gensidige faglighed og effektivitet. Derudover skaber vi gennemsigtighed ved at forenkle efterkontrol og patientservice.

Hos Tandprotetikeren er vores kliniske tandteknikere specielt uddannet og autoriseret til at fremstille, indsætte og korrigere aftagelige tandproteser hos voksne samt implantatforankrede proteser i samarbejde med tandlæger. Den kliniske tandtekniker bærer således selv og alene ansvaret for sin del af en fælles behandling.

Kontakt os

Sjælland:

Fyn:

Odense C- Hafniahus

Besøg klinikkens side

Odense C- Pakhusgården

Besøg klinikkens side

Telefon: 66 16 91 61
E-mail: pakhusgaarden@tpt.dk

Jylland:

Produkter

Kvalitet er en dyd for Tandprotetikeren, og det afspejler ligeledes vores produktsortiment.
Vi fremstiller omhyggeligt produkterne og tilpasser dem patientens behov.

TaproSoft® – Beskyt dine gummer
TaproSoft® er en protese særligt udviklet til irriterede og følsomme gummer.

TaproFast® – Udnyt de naturlige tandrødder
TaproFast® er en hybridprotese til eksisterende, sunde tandrødder.

TaproFast® – implantatforankrede proteser
TaproFast® del- eller helprotese fastgøres på implantater.

TaproLux® – Slående lighed med naturlige tænder
Med TaproLux®tandproteser bliver alt fra gummer til hver enkelt tand omhyggeligt formet, farvet og karakteriseret efter de naturlige egenskaber i munden.

Immediat protese – Protese umiddelbart efter tandudtrækning
Immediat-protesen konstrueres inden en tandudtrækning, og indsættes umiddelbart efter indgrebet.