VELKOMMEN TIL TANDPROTETIKEREN I RINGSTED

Du får smilet igen

Har du mistet en, flere eller mange af dine tænder, kan du have mistet mere end det. Du kan have mistet muligheden for mange af de ting, som du sætter pris på – fx. at kunne spise et æble, tage på restaurant og spise en god bøf. Du kan også have mistet noget af dit selvværd, så du ikke bryder dig så meget om at være i sociale sammenhænge eller bare hos købmanden. Og smilet er måske forsvundet lidt … i hvert tilfælde det store smil, hvor man viser tænderne frem.
Vi kan hjælpe dig hos Tandprotetikeren – og give dig smilet og livsglæden igen. Du bliver behandlet af professionelle og kompetente kliniske tandteknikere, der sætter en ære i at løse præcis dine udfordringer på det fagligt højeste niveau.

Vi ved at det kan være en stor beslutning for dig – og derfor prioriterer vi også meget højt, at vores patienter er glade for og tilfredse med deres proteser. Og for at du skal føle dig tryg, har vi 3 måneders tilfredshedsgaranti med fuld tilfredshed eller pengene tilbage. Og derudover 5 års brugsgaranti.

Alle typer tandproteser

 

“Vi tilbyder både aftagelige og fastsiddende proteser. Vi laver mange tryklåsproteser, som sidder fast på implantater. Det betyder at det sidder helt fast, så man kan både spise gulerødder, mandler, nødder … og tage en bid af et æble”

Jenny

Hør om Kaj Poulsen’s oplevelser med tandprotese:

”Inden jeg fik tandprotese havde jeg mange problemer med mine tænder. Ja det var jo en forfærdelig tilværelse. Jeg kunne jo ingenting, jeg kunne ikke tygge og jeg kunne ikke snakke osv.
Det har virkelig været en gevinst for mig, og det har givet noget livskvalitet. Ens selvtillid er også bedre fordi det er jo ansigtet udadtil. Jeg kan deltage i alt det, jeg gerne vil deltage i og jeg tænker ikke på mine tænder mere”.

Vi tilbyder dig første konsultation gratis

Hvis man har behov for en tandprotese, afhænger både behandlingen og prisen af dine tænders tilstand. Derfor er det nødvendigt, at vi møder dig og kigger på dine tænder, inden vi kan komme med en seriøs anbefaling.

Hos Tandprotetikeren tilbyder vi dig den første konsultation gratis. Her kigger vi på dine tænder og tager en dialog med dig. På den baggrund får du anbefalet et behandlingsforløb, og du får et prisoverslag. Så du har noget helt konkret at forholde dig til.

Kontakt os på 57 61 09 33 og book tid til en gratis konsultation.

Stil spørgsmål til vores patient Martin Enemark

Martin er patient og har haft forskellige tandproteser. I dag har han en såkaldt tryklås protese. Hvis du kunne tænke dig at spørge Martin om hans oplevelser som patient, kan du udfylde nedenstående, så vender han retur til dig.

Bemærk: Du kan kun stille patientrelaterede spørgsmål til Martin. Faglige spørgsmål og spørgsmål om priser, skal stilles til klinikkerne, som du kan finde her

  Du vil såvidt muligt modtage svar i løbet af 48 timer.
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  “Jeg er blevet mit gamle jeg igen” – fortæller Finn Schulz i filmen her

   

  “Før jeg fik mine nye tænder havde jeg store smerter og utrolig dårlig ånde på grund af betændelse i tandkødet. Det påvirkede mig, så jeg ikke var særlig social. Jeg sagde nej til at tage med venner ud at spise, for jeg kunne ikke holde det ud – det gjorde ondt.

  Det har været den største lettelse, at jeg har fået nye tænder … det har bare været dejligt. Jeg er blevet mit gamle jeg – er blevet social igen, har ikke dårlig ånde og bruger ingen smertestillende længere. Alt kører som det skal”

  Finn Schulz

  Landsdækkende garanti i 5 år

  Ikke nok med at vi sikrer dig de første tre måneder, så tilbyder vi yderligere 5-års garanti.

  Fuld tilfredshed eller pengene tilbage

  Vi tilbyder fuld tilfredshedsgaranti gennem de første tre måneder med dine nye tandproteser.

  Hør om Martin Enemark’s oplevelser med tandprotese:

  ”Før jeg fik tandprotese, havde jeg et liv, hvor min livskvalitet var væsentlig sænket. Socialt set var det en begrænsende faktor for mig, fordi jeg var rigtig generet af den måde, mine tænder så ud på og det smil, jeg forsøgte at møde andre mennesker med”. Og han fortæller ”De tandproteser jeg har i dag, er jeg utrolig glad for. Det giver mig så meget i min hverdag, det giver mig lyst til at være social og det giver mig lyst til at spise”.
  Det har hævet min livskvalitet betydentlig at have fået tandprotese. Efter jeg har fået tandprotese tænker jeg faktisk overhovedet ikke over hvordan jeg spiser og hvordan jeg agerer – og det gjorde jeg jo førhen”.

  Kontakt os

  Adresse: Møllegade 12
  Postnr / by: 4100 Ringsted
  Telefon: 57 61 09 33
  Email: ringsted@tpt.dk

  Åbningstider
  Mandag – Torsdag: kl. 07.30 – 16.00
  Fredag: kl. 07.30 – 14.00

  Lad os kontakte digOnline booking

  Information

  Parkering
  Der er 2 timers gratis parkering på den store parkeringsplads bag klinikken. Gangbesværede kan parkere i gården bag klinikken.

  Handicapvenlig klinik.
  Mulighed for behandling i eget hjem, på plejehjem og hospital.

  Kompetencer
  Alt inden for moderne tandprotetiske behandlinger.
  Gutowski aftryksteknik til vanskelige mundforhold.

  Særlige interesser
  TaproFast®, fastsiddende tandproteser og
  TaproLux®, naturligt udseende tandproteser.

  Specialer
  Digitalt aftryk.
  Implantatbehandlinger og genopbygning efter ulykke eller lammelse.

  Udeblivelse
  Ved udeblivelse beregnes et gebyr på 375 kr.

  Klinikken er medlem af LKT – Landsforeningen af kliniske tandteknikere.

  Klinikken har overenskomst med Ringsted kommune.

  “Det har givet mit selvværd et kæmpestort boost” – fortæller Ute Jul i filmen her

   

  Før jeg fik tandprotese, smilede jeg ikke ret gerne. Og slet ikke med åben mund. Jeg kunne godt smile med lukket mund, men skulle vi grine, så var det hånden op for munden. Man bliver genert og føler sig dårligt tilpas egentlig. Man er flov over det.

  Jeg er meget glad for at have fået tandprotese. Det har givet mit selvværd et kæmpestort boost, og min selvtillid fejler heller ikke så meget mere, som den har gjort

  Vi hjælper med at søge tilskud

   

  Vi hjælper dig, hvis du skal have søgt kommunen eller regionen om hjælp til din behandling.

  Aut. klinisk tandtekniker

  Jenny
  Medlem af DSOI og LKT

  Klinisk tandtekniker
  assistent

  Mette

  Klinisk tandtekniker assistent

  Palshok

  Klinisk tandtekniker
  assistent

  Egle

  Klinisk tandtekniker assistent

  Josephine

  Klinikassistent

  Sema

  Musse

  Klinisk tandtekniker assistent

  Musse

  Emilie

  Praktikant

  Emilie

  Bliv kontaktet

  Hos Tandprotetikeren sidder vi klar til at besvare din henvendelse. Alle henvendelser besvares inden for 24 timer. I weekend og på helligdage tager vi kontakt til dig den førstkommende hverdag.

   This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

   For Karina har tandprotesen betydet en stor ændring i hendes tilværelse. Det fortæller hun om i filmen her:

    

   ”Før jeg fik tandprotese, var jeg meget asocial. Jeg holdt fingrene for munden, når jeg skulle snakke, og ville generelt ikke snakke med folk eller komme ud.

   I starten da mit barnebarn begyndte at kunne se mig, lå hun og pludrede, smilede og grinte, når jeg ikke smilede. Og ligeså snart jeg smilte, så rykkede hun sig lidt væk, og jeg kunne se, at hun næsten blev bange for mig.

   Efter at jeg har fået mine nye tænder er der ikke noget mere. Hun er glad og smiler igen, når jeg smiler”.

   Vi tilbyder dig en lempelig kreditaftale

   Her kan du indstille din pris og det antal måneder, du ønsker at din kreditaftale skal løbe over. Så kan du detaljerne om kreditaftalen nedenfor.

   Ønsker du at benytte dig af vores tilbud om kreditaftale, kan du klikke på knappen “kontakt os og få et tilbud” eller du kan drøfte det med din klinik.

    

   Behandlingens pris 10.000
   Antal måneder 36
   • Afvikling: Fast ydelse pr. måned: interestProMonthWithFee
   • Etableringsgebyr (indregnet i ydelsen):  startFee
   • Rente: interestProAnno
   • Samlede kreditomkostninger: totalFeesAndInterest
   • Årlige omkostninger i procent (ÅOP): YearlyCostPercent
   • Det samlede beløb: totalPayment

   Jeg vil gerne kontaktes vedr. en kreditaftale

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Forskellen ligger i håndværket

    Siden det traditionelle gebis har udviklingen af kunstige tænder været ekstrem. I dag kan vi som klinisk tandtekniker tilbyde flotte og behagelige løsninger. Tandproteser er i dag et medicinsk kunsthåndværk, fremstillet med så stor præcision, at de ikke blot ligner, men også føles som naturlige tænder.

    Til tandlæger

    Har du brug for at sende filer til klinikken, kan du uploade dem sikkert her

    Sikker fil-upload til klinikken

    Tandprotese i Ringsted

    Man kan miste sine tænder af mange grunde. Ulykker, sygdomme, genetiske eller arvelige forhold manglende eller forkert hygiejne. Uanset årsagerne kan du få dit friske smil igen i Ringsted. Du kan få kunstige tænder, som til forveksling ligner dem, du har mistet, eller du kan få det helt perfekte smil med flotte hvide tænder, hvis det det, du ønsker.

    Erstatningen for de tænder, du har mistet eller som ikke længere kan bevares, bliver derfor udført helt efter dine ønsker ned til mindste detalje. Vores vision og mission er, at fremstille dine nye tænder, så du får dit smil igen, og som føles og ser ud som naturlige tænder.

    Vil du vide mere? Kontakt os gerne for en uforpligtende snak eller et indledende besøg i klinikken.

    Ikke alle kan bevare alle sine tænder gennem hele livet. Det kan føles som en stor beslutning at få tandprotese – gebis – også kaldet kunstige tænder. Kommer det til at ligne de oprindelige naturlige tænder? Hvordan føles det at have tandproteser?

    Hos os går æstetik og funktionalitet op i en højere enhed. De tænder, du får erstattet med en protese, skal ikke se kunstige ud. Vi kalder det for et ‘medicinsk kunsthåndværk’, og det er det også. Vi har dygtige folk siddende i vores laboratorie, hvor de fremstiller delprotese, som til forveksling ligner de tilbageblevne naturlige tænder og helproteser, som ingen andre opfatter som kunstige.

    Dine nye tænder kan være:

    • En aftagelige protese der suger sig fast til gummerne.
    • En protese som støtter sig til bevarede naturlige tænder.
    • En fastforankret tandprotese, TaproFast / Taprolux, som er det tætteste, man kan komme naturlige tænder. Både kosmetisk og funktionelt.

    Tandprotetikeren i Ringsted giver dig smilet tilbage

    • Manglende, grimme eller nedslidte tænder betyder nedsat livskvalitet for mange.
    • Pæne tænder og et friskt smil betyder rigtig meget for ens selvværdsfølelse.
    • Hos Tandprotetikeren i Ringsted arbejder vi for at give dig din tyggeevne, dit smil og din livsglæde tilbage.

    Hos Tandprotetikeren i Ringsted har du følgende yderligere fordele:

    • Din lokale kliniske tandtekniker i Ringsted
    • Landsdækkende garanti
    • Fuld tilfredshedsgaranti (eller pengene tilbage)
    • ISO 9001 kvalitetscertificerede kliniske tandteknikere
    • Hos os har du råd til den bedste behandling. Du kan betale med små afdrag over 1 til 5 år
    • Med en tandprotese fra Tandprotetikeren i Ringsted kan du vise tænder, når det passer dig.