PRISER, TILSKUD OG FINANSIERING AF TANDPROTESER

.

Vi tilbyder dig første konsultation gratis

Hvis man har behov for en tandprotese, afhænger både behandlingen og prisen af dine tænders tilstand og dine mundforhold. Derfor er det nødvendigt, at vi møder dig, inden vi kan komme med en seriøs anbefaling og et prisoverslag.

Det vil ikke være professionelt og seriøst at opgive priser inden vi har mødt dig. Der er mange forskellige muligheder og løsningen skal passe netop til dit behov og dine ønsker.

Derfor tilbyder Tandprotetikeren den første konsultation gratis. Her kigger vi på dine tænder og tager en dialog med dig. På den baggrund får du anbefalet et behandlingsforløb, og du får et prisoverslag. Så du har noget helt konkret at forholde dig til.

Vi tilbyder dig en lempelig kreditaftale

Her kan du indstille din pris og det antal måneder, du ønsker at din kreditaftale skal løbe over. Så kan du detaljerne om kreditaftalen nedenfor.

Ønsker du at benytte dig af vores tilbud om kreditaftale, kan du klikke på knappen “kontakt os og få et tilbud” eller du kan drøfte det med din klinik.

 

Behandlingens pris 11.000
Antal måneder 36
 • Afvikling: Fast ydelse pr. måned: interestProMonthWithFee
 • Etableringsgebyr (indregnet i ydelsen):  startFee
 • Fast rente pr. år: interestProAnno
 • Samlede kreditomkostninger: totalFeesAndInterest
 • Årlige omkostninger i procent (ÅOP): YearlyCostPercent
 • Det samlede beløb: totalPayment

Jeg vil gerne kontaktes vedr. en kreditaftale

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Tilskud til køb af tandproteser

  Hvis du er folke- eller førtidspensionist kan du søge om at modtage tilskud (udvidet helbredstillæg) fra din kommune til køb af tandproteser. Tilskuddet henvender sig dog kun til pensionister med en likvid formue på under 91.900 kr. (2021).

  Tandprotetikeren hjælper dig med at søge tilskud, hvis du er berettiget til det.

  Kontakt os, og hør nærmere, eller læs mere om dine tilskudsmuligheder her.

  Kontakt nærmeste klinik

  Hvad koster en tandprotese?

  Hos Tandprotetikeren er det vigtigt for os, at løsningerne kan tilpasses den enkeltes behov. Det betyder, at prisen på tandproteser varierer alt efter type, konstruktion, materialer, kvalitet og design.

  Hvilken type protese har du brug for?

  Vi fremstiller forskellige typer tandproteser. Fuldkæbeprotese med eller uden forstærkninger, aftagelig eller fastsiddende tandprotese, delproteser på støbt eller bukket stel samt midlertidig ”smileprotese” eller permanent tandprotese.